1. REKISTERIN NIMI

    Aidem Oy

    REKISTERINPITÄJÄ

    Aidem Oy, Helsinki, Y-tunnus                , Muotoilijankatu 3, 00560 Helsinki  0441234567

    REKISTERIASIOISTA VASTAAVA HENKILÖ

    Rasmus Kuu 0441234567 aidem@aidem.com

    HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS/REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

    Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, hallinnointi, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. Lisäksi henkilötietoja käsitellään rekisterinpitäjän ja sen kanssa kulloinkin samaan konserniin kuuluvien yritysten markkinointiin, mukaan lukien suoramarkkinointi. Suoramarkkinointia voidaan toteuttaa myös sähköisesti.

    REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

    • ·  Perustietoja, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite
    • ·  Henkilötunnus luotettavaa tunnistamista varten
    • ·  Laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot, taloudelliset tiedot
    • ·  Tapahtumatiedot
    • ·  Asiakkuuteen ja sopimussuhteeseen liittyvät tiedot
    • ·  Rekisteröidyn itse antamat tiedot

      SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

      Asiakkaan antamat tiedot

      TIETOJEN LUOVUTUS

      Aidem Oy luovuttaa asiakastietoja voimassa olevan lainsäädännön velvoittamissa rajoissa. Tietoja ei siirretä Euroopan talousalueen tai Euroopan unionin ulkopuolelle.

      REKISTERIN SUOJAUS

      Rekisteriä käyttävät vain Aidem Oy:n työntekijät. Tiedot kerätään atk-tietokantoihin, joihin vaaditaan käyttäjätunnus ja salasana.
      Aidem Oy:n tietojärjestelmän, verkkopalvelun ylläpitäjän tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee suojattu palomuurilla ja muilla teknisillä toimenpiteillä. Tiedot on suojattu työntekijän tehtävien perusteella määritellyin käyttöoikeuksin, tiedonsiirtosalausohjelmien avulla.

      HENKILÖTIETOLAIN 6 LUVUN 26 §:N MUKAINEN TARKASTUSOIKEUS

      Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa hänestä rekisteriin merkityt tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa. Tietojen tarkastusta ja oikaisua koskeva kirjallinen pyyntö tulee osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle (ks. kohta 3).

      MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUDET

      Rekisteröidyllä on oikeus kieltää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaan, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Kielto merkitään rekisteriin.

      MUUTOKSET TÄHÄN TIETOSUOJASELOSTEESEEN

      Tätä tietosuojaselostetta voidaan päivittää aika ajoin esimerkiksi lainsäädännön muuttuessa. Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 16.3.2020.